opc_loader

ELKE ZATERDAG AFHAAL VAN 10 T/M 14.OO UUR, ALLES STAAT BUITEN KLAAR I.V.M. CORONA!!!

Balkon reling, raamrek, cast iron-rust.

Artikelnr: ABS - rooster Roma 121x39cm - PED - A - 239-rust
174,50
Kenmerken
Beschrijving

Balkon reling of hekwerk, cast-iron-rust.

Ter verfraaien van uw huis is dit filigraan, dat volgens een historische origineel is gemaakt van gietijzer, een opvallende versiering als tralies voor een kelderraam, of in een opening van een tuinmuur .

Zo'n mooie decoratie voor in de landhuis sfeer, ook kunt deze filigraan gebruiken voor een klimroos of een bloemperk als klimhulp .
Voor het ontwerp van uw tuin, is dit een typisch voorbeeld van de decoraties die aangenaam opvallen. Het is ook mogelijk om de elementen te zetten in een ijzeren frame, om bijvoorbeeld als balkonraster onder de leuningen .

De roest op het oppervlak van de roosterelementen geeft ze een unieke antiek karakter, ze kunnen echter worden overgeschilderd met een commercieel verkrijgbare kleur in een andere gewenste kleur . Hiervoor is roest afborstelen wel noodzakelijk maar gietijzer roest nooit door.


Omvang van de levering : Balkon reling, gietijzer
( ABS - rooster Roma rust 121 x 39 cm - PED - A - 239 )

Afmetingen: Hoogte: 39 cm
Breedte: 101 cm ( plus circa 10 cm pin aan iedere kant voor de montage)

Gewicht : 19 kg

gloednieuw

Tags : decoratie, antiek , venster grille , rond de eeuwwisseling , 19de eeuw , gietijzer , ijzer , landelijke stijl , Art Nouveau , vroege dagen , balkon , terras, balkon leuningen, trapleuningen , trap staven, ijzeren leuningen, hekjes , rooster voor trappen , trap staaf, balkon leuningen, roosters , ijzeren leuningen , voor de galerij, traphekjes , leuningen ,

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items