opc_loader

ELKE ZATERDAG AFHAAL VAN 10 T/M 14.OO UUR, ALLES STAAT BUITEN KLAAR I.V.M. CORONA!!!

Schild - gietijzer emaille "Wi-Fi" Internet W-Lan.

Artikelnr: 1x Gusseisen Schild -Wi-Fi-
14,50
Beschrijving

Een teken op gietijzer in de antieke stijl, bijvoorbeeld op een nostalgische plek over de moderne verwezenlijking van een draadloos netwerk (W-Lan).

Het bord "Wi-Fi" straalt een charmante landelijke stijl uit en combineert de moderne wereld met de "goede oude tijd". Laat haar gasten zien dat er in de contemplatieve sfeer van haar bistro de mogelijkheid is om eenvoudig verbinding te maken met internet.

Het schild is gemaakt van gietijzer is rechthoekig en heeft een oude stijl achtergrond met zwarte inscriptie. In een nostalgische stijl met een robuust ontwerp geschikt voor zowel binnen als buiten. Ook een leuk cadeau-idee.

Onregelmatigheden in de verf behoren tot de antieke flair van dit product en zijn geen productdefecten. Sommige tekens hebben al een prachtige roestige antieke look. Elk teken kan anders zijn. In de loop van de tijd neemt dit effect toe.

Leveringsomvang: 1x gietijzeren afscherming -Wi-fi
afmetingen:
Hoogte ongeveer 5 cm
Breedte ongeveer 15 cm
Gewicht: ca. 0,2 kg

Materiaal: gietijzer


maagdelijk


tags: schild, rechthoek, ijzer, gietijzer, antiek teken, wi-fi, draadloos, draadloos, netwerk, modern, nostalgie, internet, café, bistro

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: