opc_loader

WEGENS VERHUIZING KAN ER WAT VERTRAGING IN DE LEVERING ONTSTAAN!!

Gesmeed cottage deurbeslag rozetten set - getold ijzeren klinken-grepen.

Artikelnr: 2TK-Zwieb+2DR+2SR-REX-2799-AG/BB
119,50
Beschrijving

Gesmeed cottage deurbeslag rozetten set - getold ijzeren klinken-grepen.

 

Gemaakt van smeedijzer is deze rozetten deurset - Cipula antico - in landhuis stijl in het Italiaans design.
Deze exclusieve rozetten deurbeslag van de luxe sfeer is perfect voor antieke en moderne deuren.
- Cipula antico - geaccentueerd door zijn prachtige gedraaide deurklinken de geschiktheid voor de antieke stijl van een landhuis.
Met zijn ongewone oppervlak kleur ziet dit mooie deurmeubel er zeer apart op elk oppervlak uit en completeert het totaalbeeld van uw huis en is een ​​mooie eye-catcher !

Deze exclusieve armaturen worden vervaardigd in een traditionele Italiaanse familie. Al meer dan 90 jaar, is de fabrikant gekenmerkt door de hoogste kwaliteit van het product, dit Italiaans design wordt voortdurend  gehandhaafd en ontwikkeld. De workshop is gespecialiseerd in de productie van kunst hardware voor deuren, poorten en ramen van gesmeed en geslagen ijzer.


Levering: 1 set rozet deurbeslag - Cipula antico -
met 2 handvatten, 2 pushers rozetten 2 rozetten Kasteel BB72, met inbegrip van. Bevestigingsschroeven + rug - voor binnendeuren, antieke ijzeren
(2TK-Zwieb + 2DR + 2 SR-REX-2799-AG / BB)

afmetingen:
Jack - Lengte: 13 cm

Backset: 8 x 8 mm

Jack rozetten: diameter 5 cm
Key Rosette: diameter 5 cm

 

 

Onderhoud Kamer hang- en sluitwerk:
Binnen kunt de geboende oppervlakken van "antieke ijzeren" -Fittings van tijd tot tijd  ingewrijven met een donkere bijenwas en worden gepolijst na het drogen. Dit houdt permanent de aangename satijnen glinsterende antieke karakter van het deurbeslag.

Gewicht: 0,7 kg

Brand nieuw item


tags: art fittingen, handvat sets, ratels Zwirbel, Cottage Deur fittingen, bouwbeslag, deurbeslag voor Innenüren, ijzeren deur hardware, deurklinken, deurgrepen ijzer, jack set, antieke meubels, antieke deur hardware, ijzer deurknoppen, oud handvat sets, stijl fittingen, deurbeslag, antieke meubelen met rozetten,

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: