opc_loader

WEGENS VERHUIZING KAN ER WAT VERTRAGING IN DE LEVERING ONTSTAAN!!

Kamer deurbeslag set BB 72 - deurknop + klink met porseleinen greep, retro antieke ijzeren voor binnendeuren

Artikelnr: 2LS+1Tk+1Kn-DVH-789.60-.701.60-101.60+DWS
129,50
Porseleinen handgrepen in kleur
Din links of Din rechts
Beschrijving

Kamer deurbeslag set BB 72 - deurknop + klink met porseleinen greep, retro antieke ijzeren voor binnendeuren

 

Deze lange ijzeren deurplaat voor de binnendeur is een reproductie uit de  oorspronkelijke periode vanaf het moment van het begin van de eeuw -
Een aantrekkelijk deurbeslag met klink (porseleinen greep) en kleine deurknop - als deur armatuur.

Dit perfect geschikte deurbeslag voor de historische renovatie is b.v. ook ideaal voor eigenaren van gezelschapsdieren die hebben geleerd om deurklinken te openen.
- dit kan men voorkomen met de kleine draaiknop aan de ene kant van de deur.

De mooie deurknop "Pinto" wordt gecombineerd met 1 klink en 2 lange platen - gemaakt van antieke ijzer en gewaxt.
Een prachtig vormgegeven Retro deurbeslag met de doorn -slot afstand midden jack - Midden Kasteel van 72 mm (BB72), meet dit a.u.b. na voor de aankoop!!!

Een vierkante pen (doorn)  is aangebracht in 8 x 8 mm (dikte), deze kan voor antieke deuren m.b.v. een bus opgehoogd worden naar 10 x 10, zie elders op deze site!!
Wanneer men de klink op de doorn zet en door de deur (doorngat slot) drukt kan men  de deurknop op de buitenkant vastzetten op de doorn zodat deze kan roteren, stelschroef (installatie sleutel is inbegrepen).

Alle onderdelen zijn in overeenstemming met het historisch origineel, ze geven uw oude of nieuwe kamerdeur een speciale tint.

 

Er zijn via deze site verschillende kleuren porseleinen deurgrepen te koop, o.a: zwart, ivoor, groen, oud blauw, etc. zie de foto!!

Levering:
1 change-deurbeslag, bestaande uit de deur van BB72:
1 deurknop "Pinto" + 1 deurknop "Nippon porselein antieke-wit" + 2 beschermplaten "Kotten" BB72mm (gatafstand gat in het midden van de deurklink tot het middelste gat van het sleutelgat) - (installatie sleutel is inbegrepen).
Materiaal: ijzer Waxed
(2LS + 1tk + 1 KN-DVH-789,60-.701.60-101.60 + DWS)

afmetingen:
1 Knauf: hoogte 5 cm - breedte 5cm

Deurknop: lengte 13 cm x breedte 6 cm

Lang plaat: Lengte 28,2 cm x 4 cm - gat met een diameter van 1,8 cm
Afstand tussen de as en sleutelgat: 72 mm (hart op hart)

Vierkantstift dikte: 8 x 8 mm

Gewicht ca.:. 0.8 kg

 

 
Onderhoud:
 
De gietijzeren oppervlakken van deze fittingen (lange platen) werden bekleed met een vocht-afstotende beschermlaag. Indien men niets doet beginnen deze na een tijd roestvorming te verkrijgen.
De handgrepen en deurplaten van deze set moeten daarom regelmatig worden behandeld met boenwas. Dit vormt een film en voorkomt dat de natuurlijke oxidatie van de antieke ijzer en dat de toestand permanent  goed blijft, en het staat ook nog is een keer veel beter!!


Brand nieuw item


tags: lange plaat dekking binnendeur, antieke deur hardware, deurklink instellen 72 mm, AC-set antieke, 72 mm met een deurknop, historische deuren, deur hardware BB722, oude deuren, lange plaat, knop, beschermende platen 72 mm, deurbeslag deur,

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: