opc_loader

ELKE ZATERDAG OPEN VAN 10 T/M 14.OO UUR VOOR AFHAAL VAN BESTELDE PRODUCTEN!!! 

Een beeld van Vrouwe Justitia, zittend, brons-look, heel mooi!

Artikelnr: Beeld-Vrouwe-Justitia-poly-brons-look-MC-90154
59,50
Kenmerken
Beschrijving

Een beeld van Vrouwe Justitia, zittend, brons-look, heel mooi!

Dit is een prachtig beeld, die heel mooi in detail vervaardigd is. Het is gemaakt van polyresin en heeft een brons-look. Een zeer fraai beeld van Vrouwe Justitia, zittend op een rots, bovenop een boek. 
Achter dit beeld zit een mooie geschiedenis wat dit beeld nog specialer maakt, hierbij een korte beschrijving van de achtergrond van dit beeld.


In de oude Romeinse mythologie, stond justitie voor poëtische rechtvaardigheid.

Dit bronzen sculptuur is een symbool dat werd overgebracht vanuit de christelijke middeleeuwen naar het heden, nu (evenals toen) stonden de sculpturen van Justitie (in bijvoorbeeld kunst, maar ook in de literatuur) voor de strafrechtelijke gerechtigheid en de juridische status. Zo vinden we deze sculpturen in de westerse cultuur vaak in gebouwen, waarin het recht wordt vertegenwoordigd .

Het hier aangeboden sculptuur is een reproductie van een beeld van de beroemde kunstenaar RODIN die meer dan honderd jaar geleden actief was. Auguste Rodin wordt beschouwd als een belangrijke voorloper van de moderne kunst en creëerde vele indrukwekkende expressieve bronzen sculpturen .


Dit beeld is een absolute eye-catcher, prachtig vervaardigd en heeft een grote geschiedenis!

Leveringsomvang: 1 beeld van Vrouwe Justitia, zittend.

Afmetingen circa: lengte 13,5 cm x breedte 13,5 cm x hoogte 29 cm.

Gewicht circa: 1 kg.

Tags: beeld, sculptuur, zittend, brons - look, polyresin, vrouwe justitia, recht, gerectigheid, vroeger, middeleeuwen, geschiedenis, strafrecht, decoratie. 

Beoordelingen (0 )
Een beeld van Vrouwe Justitia, zittend, brons-look, heel mooi! heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: