opc_loader

I.v.m. Corona, voor afhaal producten eerst contact opnemen !!! 

Chique scheepslamp - Lamp tuinhuis Buitenlamp Voordeur koper en messing

Artikelnr: AL-Scheeps-Mess-Kupf-klein OUD-KH1
144,50
Beschrijving

Een bijzonder chique huislamp in scheepslook, messing-koper.


Het ziet er erg decoratief uit, omdat het slimme ontwerp ervoor zorgt dat deze wandlamp eruitziet als een historische lamp.

Groot is de harmonieuze interactie van de materialen koper en messing.
De prachtig vormgegeven wandlamp - nostalgische buitenlamp - is zeer smaakvol met haar paraplu van ronde glazen voor ontvangst van uw landhuis.

Als speciaal buitenlicht op de terrasmuur of op een romantisch plekje in de tuin, past het zich aan aan elk metselwerk met zijn historische charme.


Let op:
Er zijn geen kabels vooraf geïnstalleerd in de lampen, omdat ze idealiter rechtstreeks van de wand door de lamp naar de contactdoos moeten worden getrokken, om de stroomvoorziening niet te onderbreken.
Houd er rekening mee dat de elektrische aansluiting alleen mag worden uitgevoerd door een gekwalificeerde elektricien! De relevante VDE-voorschriften moeten worden nageleefd.


Leveringsomvang: 1 buitenlamp - scheepslamp, met lamphouder en glas, messing en koper
(AL-Scheeps-meting-koper-kleine OUD-KH1)

Afmetingen ongeveer:
Hoogte: 30 cm
Diepte: 23 cm
Diameter scherm: 20 cm

Gewicht: 3,5 kg


 

tags: buitenverlichting, nostalgie, schip lampen, tuin lampen, lampen voor tuinhuisje, terras lamp, koperen lampen, cottage lichten, antieke lampen, Rustieke buitenverlichting, buitenlampen, messingslantaarn buitenmuur lamp tuin, terreinverlichting, wandlamp, ingang lamp, nostalgie lampen, buitenlampen, antiek terreinverlichting,

Beoordelingen (0)
Chique scheepslamp - Lamp tuinhuis Buitenlamp Voordeur koper en messing heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: